Mindspace

Driftinfo: Videosamtal med Acano-klienten har förändrade krav på portregler i brandväggar vilket kan orsaka ex nedkopplade möten. Våra kunders IT-ansvariga skall ha fått denna info med förhoppning om snabba åtgärder. Videomöten direkt från webbläsare fungerar som tidigare. Läs mer på https://mindspace.maxdesk.com/user/viewarticle/7984

Stäng support

Kontakta Vår support

0771-11 08 11

Mindspace Online Helpdesk

Via Mindspace Helpdesk kan du registrera och följa supportärenden, eller hitta lösningen direkt genom att söka i vår breda Knowledge Base.

Låt oss genast få hjälpa Er

Kontakta oss via formulär

Dec 19 2014

Stora uppgraderingar stundar och Vivius blir till Mindspace Cloud!

I kategori:

Mindspace har storsatsat på en större uppgradering av mötesplattformen som vi tar till marknaden från och med första kvartalet 2015. I samma andetag passar vi på att förtydliga vår marknadskommunikation och ersätter tidigare varumärket Vivius med Mindspace Cloud. Innehållet kommer löpande att bli både rikare och bredare. Vi lyfter till att börja med in marknadsledande teknik från Acano för att kunna erbjuda det absolut senaste inom gränsöverskridande kommunikation. Under 2015 kommer även uppdaterade tjänstebaserade lösningar för Digital Signage att erbjudas under Mindspace Cloud flagg.

Att mötas virtuellt är mer aktuellt än någonsin. Det är också därför utvecklingen går i en rasande takt och en uppsjö av nya aktörer har försökt bryta mark inom området. Den stora frågan man ställer sig är; ”vilken lösning är bäst för oss”? Mindspace Group har ingen magisk formel som ger entydiga svar på denna snåriga fråga. Men vi känner marknaden väl och vi har valt att storsatsa på en av de allra senaste innovationerna på området därför att vi tror att just denna lösning allt som oftast ger svaret på hur samarbete och möten över Internet oavsett mötesredskap kan ges den allra bästa av förutsättningar.

Aktören Acano som vi inlett partnerskap med har sedan 2012 snabbt brutit mark och på rekordtid etablerat sig som en ledande aktör på området ”kollaboration”. Man kan lite förenklat säga att ett nytt område där tidigare enskilda områden som; telefonkonferenser, webbmöten och videokonferenser nu alla kan mötas enkelt i ett unisont gränssnitt. Gränserna och barriärerna som skapats av diverse tekniska ”språkförbistringar” börjar nu äntligen att suddas ut.

Hela denna nya satsning kommer alltså att gå under nytt flagg. Vårt tidigare varumärke för videomötestjänster, Vivius™, ersätts nu av ett tydligare och rakare budskap med namnet Mindspace Cloud. I Mindspace Cloud kommer vi helt enkelt att samla alla våra abonnemang och tjänster. Förutom videomöten och kollaboration erbjuds även digital skyltning med mera i enkla abonnemangsformer.

Fler nyheter

Sep 19

Teknisk projektledare sökes till Mindspace Group AB

Vill du vara med på en spännande resa där du kommer vara Läs vidare

Bild Ljud Ljus Digital Signage Videokonferens
Jun 22

Mindspace får leverera digitala videomöten

Mindspace får leverera digitala videomöten Mindspace Grou Läs vidare

Nov 2

Mindspace Group och DAV Partner ingår avtal med Landstinget i Uppsala län.

Mindspace Group och DAV Partner ingår avtal med Landstinget Läs vidare

Oct 8

Vi är nominerad till Umeågalan !

Vi känner oss otroligt tacksam för denna nominering so Läs vidare

Jun 16

"Väven" månadens Digital Signage installation

DISE som utvecklar programvara för Digital Signage med glob Läs vidare

Dec 19

Stora uppgraderingar stundar och Vivius blir till Mindspace Cloud!

Mindspace har storsatsat på en större uppgradering av möt Läs vidare