Projekt Turistbyrån Umeå

Uppdrag: Visit Umeå sökte en lösning för att enkelt flytta information från kundens digitala system och webbplattform till allmänna skärmar i sina offentliga lokaler.

Lösning: Flera stora skärmar, varav en av världens största pekskärmar, installerades i vår lobby. Till detta kopplades ett digitalt system för att länka samman kundens webbplattform och digitala system med skärmarna. Resultatet blev ett lättanvänt och enhetligt visningssystem för digital information i offenlig miljö.

Ladda ner PDF
Anita Wilander Sandberg

Anita Wilander Sandberg Umeå Turistbyrå

Varför valde ni att jobba med Mindspace Group?

De vann en upphandling som den bästa leverantören för oss. Det var viktigt att Mindspace Group kunde lösa hela paketet med skärmar och mjukvarulösningar för alla funktioner vi behöver.

Vad var utmaningen i projektet?

En unik del med detta projekt är kopplingen mellan vår webbplats och skärmarna i vår foajé. Mindspace Group har hjälpt oss med en lösning som synkar vår webbportal med de skärmar som finns ute i lokalerna, mycket smidigt.

Vad tycker ni om resultatet?

Vi tycker att det har varit ett lyckat projekt. Allt Mindspace Group har hjälpt oss med fungerar bra och skärmarna lockar mycket intresse.

Projekt Väven

Mindspace Group har tillsammans med kunden skapat flera unika lösningar i projektet. Konferenslokalerna har styrsystem för klimat, ljus, ljud och bild som är centralt sammankopplade. I det här projektet har vi även byggt in ett BYOD-system för att användare enkelt ska kunna koppla upp sig mot ljud och bild med egna medhavda enheter. Över hela byggnaden finns digitala skyltar för budskap och orientering för entydlig besökarupplevelse på Väven.

Uppdrag: Att leverera en komplett lösning med integrering av teknik för 2st biografer, en konserthall, digital skyltning under varierande förutsättningar och en hel konferensvåning.

Lösning: Att skapa en helhet med hårdvara och mjukvara för en lättillgänglig upplevelse. Utrustning av hög kvalitet samarbetar med smarta digitala system för ett användarvänligt och effektivt koncept.

Ladda ner PDF
Anna Gemrud Mörner

Anna Gemrud Mörner Hotelldirektör U&me,
Stora Hotellet och P5

Varför valde ni att jobba med Mindspace Group?

Vi gjorde en upphandling med en extern konsult som skapade en behovsspecifikation, och Mindspace Group blev leverantören som uppfyllde det bäst.

Vad var utmaningen i projektet?

Tidsperspektivet med att färdigställa all ny teknik i kombination med att bygget blev försenat. Det är också en särskild utmaning att få ihop ny teknik, utbildning och fysiska förutsättningar i ett så här stort projekt.

Vad tycker ni om resultatet?

Vi är väldigt nöjda med Mindspace Group. De har levererat efter våra förväntningar och det känns väldigt kul att visa anläggningen med all ny teknik. I dagsläget är vi en av de modernaste anläggningarna i Sverige.

Projekt BIC Factory

Uppdrag: Företagsinkubatorn BIC Factory stod inför utmaningen att bli mer digitala i sitt arbetssätt.

Lösning: Vi levererar sedan 2010 en växande videomötestjänst som under 2015 har uppdaterats kraftigt och nu erbjuder vi våra kunder mötestjänster från plattformen vi valt att kalla Mindspace Cloud®. Vi hjälper kunder, stora som små, som exempelvis Assa Abloy, Ramirent, Kulturväven, olika landsting och universitet. Vi arbetar behovsanpassat och lär oss mycket om den affärsnytta olika branscher drar av det vi erbjuder och levererar. BIC Factory är ett exempel på en av våra småföretagarkunder.

Ladda ner PDF
Kerstin Edvardsson

Kerstin Edvardsson Digital Projektledare
på BIC Factory

Varför valde ni att jobba med Mindspace Group?

”Eftersom Mindspace är ett företag som är sprunget ur just BIC Factory kändes det naturligt att tillfråga just dem om hjälp för att lösa våra behov. Sedan har Mindspace en passion för entreprenörskap och vill gärna vara med och stötta vår verksamhet både som leverantör av efterfrågade lösningar, men även som en långsiktig resurs för oss inom området visuell kommunikation, säger Kerstin Edvardsson digital projektledare på BIC Factory”.

Vad tycker ni om resultatet?

”Vi är supernöjda med lösningen som gör att vi nu kan erbjuda våra entreprenörer hållbara resfria möten och möjligheten att själv kunna spela in filmer, videostreama föreläsningar med mera. Det känns tidsenligt, menar Kerstin”.

Driftinfo: Videosamtal med Acano-klienten har förändrade krav på portregler i brandväggar vilket kan orsaka ex nedkopplade möten. Våra kunders IT-ansvariga skall ha fått denna info med förhoppning om snabba åtgärder. Videomöten direkt från webbläsare fungerar som tidigare. Läs mer på https://mindspace.maxdesk.com/user/viewarticle/7984

Driftinfo: Problem med internetleverantör åtgärdade, men vi vill gärna ha in felrapporter om problem återuppstår.

Kontakta Vår support

Ring vårt supportnummer

0771-11 08 11

Eller skicka ett mail till

Mindspace Online Helpdesk

Via Mindspace Helpdesk kan du registrera och följa supportärenden, eller hitta lösningen direkt genom att söka i vår breda Knowledge Base.

Låt oss genast få hjälpa Er
Kontakta oss via formulär