Mindspace

Driftinfo: Videosamtal med Acano-klienten har förändrade krav på portregler i brandväggar vilket kan orsaka ex nedkopplade möten. Våra kunders IT-ansvariga skall ha fått denna info med förhoppning om snabba åtgärder. Videomöten direkt från webbläsare fungerar som tidigare. Läs mer på https://mindspace.maxdesk.com/user/viewarticle/7984

Stäng support

Kontakta Vår support

0771-11 08 11

Mindspace Online Helpdesk

Via Mindspace Helpdesk kan du registrera och följa supportärenden, eller hitta lösningen direkt genom att söka i vår breda Knowledge Base.

Låt oss genast få hjälpa Er

Kontakta oss via formulär

Aug 16 2012

Pressrelease: Mindspace stärker organisationen

I kategori:

Mindspace Group AB och Umeå Energi UmeNet AB har startat ett gemensamt projekt för att integrera bolagets videotjänster i UmeNets öppna stadsnät. Uppkopplingen beräknas vara i drift och erbjudas till marknaden under augusti 2012 och blir den första i sitt slag i Sverige.

Ett samarbete har också ingåtts med Office Sverige där Officekontoren från och med i höst kommer att erbjuda marknaden Mindspace Groups tjänster och produkter inom video och streaming. Office Sverige representeras med 28 kontor och täcker därmed hela landet.

Under det första halvåret 2012 har dessutom ett antal större order tecknats med bland andra Delphi Advokatbyrå, O´Learys Luleå, Allstar Uppsala, Umeå Universitet, Umeå Folkets Hus och den internationella koncernen Assa Abloy.

Det har inneburit en stark tillväxt och en ökad omsättning med över 50 procent under första halvåret 2012.

Det umeåbaserade investmentbolaget, Ekström Management and Investment (EM&I) har gått in som delägare med 30 procent aktier och röster i Mindspace Group AB. EM&I:s VD Gunnar Ekström har tagit plats som arbetande styrelseordförande för att bygga upp en heltäckande organisation i Sverige och för att kunna erbjuda företagen rationella videotjänster och tillhörande produkter samt kvalificerade audiovisuella lösningar.

Bolaget har även stärkts upp på ledningssidan:

Hans Samuelsson har tillträtt som ny VD. Han kommer närmast från DAV Partner i Göteborg som säljare och projektledare. Han efterträder Christian Wåhlin som blir ny Driftschef för nya affärsområde Video- och Streamingtjänster.

Hans Johansson har nyanställts som sälj-och marknadschef. Han är välkänd sedan 15 år tillbaka i branschen som en kunnig och seriös video- och AV-säljare och kommer närmast från Atea och Impact Europé.

Stockholmskontoret har förstärkts med ytterligare en nyanställd säljare, Birgitta Wennberg, med erfarenhet från branschen och tidigare anställd hos bland andra Office Management och Easymeeting.

För vidare information kontakta:

Mindspace Group AB, VD Hans Samuelsson, 076-796 3105

Mindspace Group AB, sälj- och marknadschef Hans Johansson, 072-050 6197

Umeå Energi UmeNet AB, VD Mats Berggren, 070-518 7128

EM&I AB, VD Gunnar Ekström, 070-5738490

Mindspace Groups affärsidé är att erbjuda tekniska lösningar som ger våra kunder en tryggare, effektivare och enklare vardag. Inom våra olika verksamhetsområden jobbar vi nära våra kunder för att leverera produkter och tjänster med ett tydligt syfte anpassade för kundens verksamhet. Vi är specialiserade inom videokonferens, audiovisuell teknik och digital skyltning. Med en ny toppmodern tjänsteplattform för videokonferenstjänster gör vi det enklare än någonsin för våra kunder att investera i kostnadseffektiv mötesteknik.

Fler nyheter

Sep 19

Teknisk projektledare sökes till Mindspace Group AB

Vill du vara med på en spännande resa där du kommer vara Läs vidare

Bild Ljud Ljus Digital Signage Videokonferens
Jun 22

Mindspace får leverera digitala videomöten

Mindspace får leverera digitala videomöten Mindspace Grou Läs vidare

Nov 2

Mindspace Group och DAV Partner ingår avtal med Landstinget i Uppsala län.

Mindspace Group och DAV Partner ingår avtal med Landstinget Läs vidare

Oct 8

Vi är nominerad till Umeågalan !

Vi känner oss otroligt tacksam för denna nominering so Läs vidare

Jun 16

"Väven" månadens Digital Signage installation

DISE som utvecklar programvara för Digital Signage med glob Läs vidare

Dec 19

Stora uppgraderingar stundar och Vivius blir till Mindspace Cloud!

Mindspace har storsatsat på en större uppgradering av möt Läs vidare

Lista fler nyheter