Mindspace

Driftinfo: Videosamtal med Acano-klienten har förändrade krav på portregler i brandväggar vilket kan orsaka ex nedkopplade möten. Våra kunders IT-ansvariga skall ha fått denna info med förhoppning om snabba åtgärder. Videomöten direkt från webbläsare fungerar som tidigare. Läs mer på https://mindspace.maxdesk.com/user/viewarticle/7984

Stäng support

Kontakta Vår support

0771-11 08 11

Mindspace Online Helpdesk

Via Mindspace Helpdesk kan du registrera och följa supportärenden, eller hitta lösningen direkt genom att söka i vår breda Knowledge Base.

Låt oss genast få hjälpa Er

Kontakta oss via formulär

Jun 22 2017

Mindspace får leverera digitala videomöten

I kategori:

Mindspace får leverera digitala videomöten

Mindspace Group vinner upphandling av videokonferenser och digitala distansmöten för Västerbottens kommuner och Örnsköldsvik.

Det nya avtalet med Mindspace grundar sig på en gemensam regional upphandling för länets kommuner, Örnsköldsviks kommun samt 26 regionala och kommunala bolag som Region Västerbotten samordnat.

– Att hitta en kraftfull och lättanvänd tjänst är avgörande för oss eftersom resfria möten är en naturlig del av vår vardag och en pusselbit i att göra vår organisation mer hållbar. Tekniken får inte krångla och kvaliteten på både bild och ljud måste hålla måttet för att distansmötet ska väljas som komplement till det fysiska mötet, säger Kaj Backman, projektledare vid Region Västerbotten.

Upphandlingen har satt höga krav på leverantören då molntjänsten ska vara alltifrån plattformsoberoende, lättbegriplig och intuitiv. Andra viktiga krav som ställts är möjligheten att vara med på ett möte via mobilen, att enkelt kunna spela in, lagra och dela möten med andra samt att kunna bjuda in till unika mötesrum som användarna sedan kan administrera.

– Vi är både glada och stolta över att få möjlighet att leverera vår lösning till länets kommuner, regionala och kommunala bolag samt Örnsköldsviks kommun de kommande tre åren. Lösningen är en molntjänst där mötesdeltagare med olika geografiska placeringar enkelt kan ansluta sig till en plattformsoberoende tjänst för digitala möten, säger Christian Wåhlin, vd vid Mindspace Group.

Antalet invånare i Västerbotten och i Örnsköldsviks kommun uppgår till 320 000 personer. Antalet anställda i kommuner och kommunala bolag som berörs av upphandlingen motsvarar ungefär 30 000 personer.

TEXT AVMikael Hansson
PUBLICERAD

Fler nyheter

Sep 19

Teknisk projektledare sökes till Mindspace Group AB

Vill du vara med på en spännande resa där du kommer vara Läs vidare

Bild Ljud Ljus Digital Signage Videokonferens
Jun 22

Mindspace får leverera digitala videomöten

Mindspace får leverera digitala videomöten Mindspace Grou Läs vidare

Nov 2

Mindspace Group och DAV Partner ingår avtal med Landstinget i Uppsala län.

Mindspace Group och DAV Partner ingår avtal med Landstinget Läs vidare

Oct 8

Vi är nominerad till Umeågalan !

Vi känner oss otroligt tacksam för denna nominering so Läs vidare

Jun 16

"Väven" månadens Digital Signage installation

DISE som utvecklar programvara för Digital Signage med glob Läs vidare

Dec 19

Stora uppgraderingar stundar och Vivius blir till Mindspace Cloud!

Mindspace har storsatsat på en större uppgradering av möt Läs vidare