Projekt BIC Factory

Uppdrag

Företagsinkubatorn BIC Factory stod inför utmaningen att bli mer digitala i sitt arbetssätt.

– Vi är supernöjda med lösningen som gör att vi nu kan erbjuda våra entreprenörer hållbara resfria möten och möjligheten att själv kunna spela in filmer, videostreama föreläsningar med mera. Det känns tidsenligt.

Upplevelse

– Eftersom Mindspace är ett företag som är sprunget ur just BIC Factory kändes det naturligt att tillfråga just dem om hjälp för att lösa våra behov. Sedan har Mindspace en passion för entreprenörskap och vill gärna vara med och stötta vår verksamhet både som leverantör av efterfrågade lösningar och som en långsiktig resurs för oss inom området visuell kommunikation.

Kerstin Edvardsson, Digital Projektledare, BIC Factory

Projekt Väven

Uppdrag

Att leverera en komplett lösning med integrering av teknik för två biografer, konserthallen Vävenscenen och konferensvåningen P5 samt digital skyltning.

Lösning

Ett försenat bygge, ny teknik och speciella rumsliga förutsättningar innebar utmaningar i projektet.

Resultat

Mindspace Group har tillsammans med kunden skapat flera unika lösningar i projektet. Konferenslokalerna har centrala sammankopplade styrsystem för klimat, ljus, ljud och bild. I det här projektet har vi även byggt in ett BYOD-system för att användare enkelt ska kunna koppla upp sig mot ljud och bild med sina egna mobiltelefoner och andra enheter.

Upplevelse

– Vi är väldigt nöjda med Mindspace Group. De har levererat efter våra förväntningar och det känns väldigt kul att visa anläggningen med all ny teknik. I dagsläget är vi en av de modernaste anläggningarna i Sverige.

Anna Gemrud Mörner, hotelldirektör U&Me, Stora Hotellet och P5 

Projekt Visit Umeå

Uppdrag

Visit Umeå sökte en lösning för att enkelt visa information från sina digitala system på skärmar i de publika delarna av lokalerna.

Lösning

Mindspace Group installerade flera stora skärmar i lobbyn, bl.a. en av världens största pekskärmar, och länkade ihop dem med Visit Umeås webbplattform och digitala system till ett lättanvänt system.

Resultat

– Det var viktigt att Mindspace Group kunde lösa hela paketet med skärmar och mjukvarulösningar för alla funktioner vi behöver.

Upplevelse

– Vi tycker att det har varit ett lyckat projekt. Allt Mindspace Group har hjälpt oss med fungerar bra och skärmarna lockar mycket intresse.

Anita Wilander Sandberg, Umeå Turistbyrå

Huvudkontor Umeå

Sandbackavägen 1
903 46 Umeå
+46 771 11 08 11

Filial Stockholm

Strandbergsgatan 61 
112 51 Stockholm
+46 771 11 08 11

Filial Luleå

Aurorum 8B   
977 75 Luleå
+46 771 11 08 11